Zoeken naar studentenjob ziekenhuis antwerpen

   
studentenjob ziekenhuis antwerpen
 
Emploi d'urgence! Vakantiejob ziekenhuis - 1141 offres demploi actuelles pour Vakantiejob ziekenhuis - Jooble.
Heb je een warm hart voor zorgbehoevende mensen? Dan is werkenals jobstudent bijFamiliehulp iets voor jou! Familiehulp levert zorg aan huis vanuit kleine, zelforganiserende. il y a 12 jours. vakantiejob in kledingwinkel Nieuwpoort. U houdt van verkopen van kleding voor hem en haar. U houdt de winkel en de kledij net. U zet zich in voor uw job. U komt uw engagementen na. leuke vakantiejob in een leuk team. il y a 20 jours. Schoonmaak ziekenhuis Herentals ochtenduren. Beschrijving Functie Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Herentals. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: kamers, raadpleging ruimtes wachtzaal, sanitair. il y a 5 jours. vakantiejob verzorging zomervakantie. Wij zoeken gemotiveerde en gedreven studenten die tijdens de vakantieperiode juli-augustus bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. We zijn nu dringend op zoek naar jobstudenten in de verzorging. Voorwaarden: Je studeert in de richting verzorging, thuis. il y a 20 jours. Join Activate Antwerpen voor jouw ideale vakantiejob!
Jobstudenten ZNA.
Je leert meer over de werking van een ziekenhuis en je draagt bij aan een aangename zorgervaring voor onze patiënten. Heb je je eerste studiejaar verpleegkunde met succes afgerond? Dan kan je als zorgkundige op een verpleegafdeling werken. Queenie en Lotte werkten als jobstudent bij ZNA tijdens de coronacrisis: Het is altijd zeer aangenaam werken bij ZNA, maar in deze periode voelde ik me nog meer gewaardeerd. Sinds 2012 is er een aangepaste wetgeving met betrekking tot het aantal uren en periodes waarin je als student aan de slag mag. Voor vragen rond studentenarbeid kan je terecht op de website van VDAB. Voor de regelgeving kan je hier terecht. Solliciteren als jobstudent kan via het uitzendbureau Express Medical. Zij stellen je alle studentenjobs binnen ZNA voor, brengen je administratie in orde en zijn beschikbaar voor al je vragen. Vraag vakantiewerk aan via dit aanvraagformulier. Liever vast werken bij ZNA? Bekijk al onze jobs. Laatste update op: 10-11-2022. Organisatie en beleid. Samenwerking met andere zorginstellingen. Info voor leveranciers. Melden van incidenten.
Jobstudenten Helden van het ZOL.
Als jobstudent werken bij het ZOL, das werken in een leerrijke omgeving. Dit kan tijdens de schoolvakanties maar ook in het weekend het hele jaar door op sommige afdelingen. Nieuwe vacatures voor studenten worden toegevoegd aan deze pagina. Indien er geen vacatures zichtbaar zijn voor een specifieke afdeling, zijn er geen studentenvacatures beschikbaar. Wil je kenbaar maken dat je als jobstudent aan de slag wenst te gaan in ons ziekenhuis, dan kan je steeds spontaan solliciteren.
Vacatures en jobaanbiedingen bij Hof ter Schelde Antwerpen Linkeroever.
Alvast bedankt voor uw interesse in onze instelling. HOF TER SCHELDE. August Vermeylenlaan 6, 2050 Antwerpen. 32 3 292 40 80. 32 3 292 40 81. AANVRAAG WOONZORGCENTRUM WZC. AANVRAAG CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF CKV. AANVRAAG DAGVERZORGINGSCENTRUM DVC. WIE IS WIE. WOONZORGCENTRUM HOF TEN DORPE.
Homepage AZ Sint-Maarten.
Gebouw in cijfers. Kunst in het ziekenhuis. Kwaliteit en veiligheid. Verpleeg- en dageenheden. You must have JavaScript enabled to use this form. Uw wachtwoord opnieuw instellen. Help coronabesmettingen te voorkomen. COVID-maatregelen patiënten, bezoekers, begeleiders. Coronapunt huisartsen Mechelen gesloten vanaf 1 november 2022.
Vacature zoeken.
Schoonmaak haven Antwerpen 18u/week, ochtend. ISS is op zoek naar een nieuwe medewerker voor schoonmaak bij meer info. Alleenwerkende hulpkok grootkeuken Puurs 38u/week, late/nacht. ISS is op zoek naar een alleenwerkende hulpkok voor de avond en de nacht bij een bedrijf in meer info. Werfleiding Schoonmaak Duffel en Westerlo 37u/week. ISS is op zoek naar een werfleider/ster voor 2 klanten in de regio's' Duffel en Westerlo Je zal werken in meer info. Heb jij ervaring als zaalmedewerker in een restaurant en wil je je passie tijdens de week en met daguren verder zetten? Dan ben je vast geïnteresseerd in meer info. Schoonmaak regio Puurs 37u/week, ochtend. ISS is op zoek naar een schoonmaker/ster voor ochtendwerk in meer info. Afwasser ziekenhuis Gent 22.8u/week.
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen. cafetaria. info. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arro
Ontmoet je collega's.' Als jobstudent kan je bij ons kennismaken met de boeiende en bruisende wereld achter de schermen van Zorgbedrijf Antwerpen. Misschien studeer je voor een bepaald vak, en wil je bij ons alvast van de praktijk komen proeven. Vraag een studentenjob aan. Wil je aan de slag als. Dan moet je geslaagd zijn in het 6de jaar verzorging. Dan moet je geslaagd zijn in het 7de jaar thuis- en bejaardenzorg of in het 1ste jaar verpleegkunde en je visum hebben aangevraagd. ergotherapeut, kinesist of verpleegkundige? Dan heb je dat einddiploma nodig. Dat kan vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt, als je geslaagd bent in de module logistiek assistent.
Jobs - Forensische Psychiatrische Centra.
Houd de website in de gaten of solliciteer spontaan. We hebben momenteel geen openstaande vacatures. Houd de website in de gaten of solliciteer spontaan. Arbeidstherapeut vervangingscontract - Tuin m/v/x. activiteiten dagelijks leven m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Maatschappelijk werker m/v/x. Medewerker activiteiten dagelijks leven Leie m/v/x. Medewerker activiteiten dagelijks leven Tolhuis m/v/x. Projectmedewerker kwaliteit interne vacature m/v/x. Projectmedewerker kwaliteit interne vacature m/v/x. Verpleegkundige deeltijds m/v/x. Verpleegkundige deeltijds m/v/x. Woon - en leefgroepbegeleider m/v/x. Het video element wordt niet ondersteund door uw browser. Kiezen voor FPC Antwerpen of FPC Gent.
Express Medical Werken bij ZNA.
Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, toonaangevende ziekenhuisinstelling Antwerpen. Zin om te werken in een toonaangevende ziekenhuisinstelling in de Antwerpse regio? Dan is ZNA iets voor jou! Ziekenhuis Netwerk Antwerpen ZNA in cijfers. ZNA in Antwerpen is het grootste Belgische fusieziekenhuis met.: 3 algemene ziekenhuizen.
Jobs Emmaüs.
Prakticum is een vormingsaanbod voor zorg professional, uitgebouwd door Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen en Karel De Grote Hogeschool. 8 november 2019. Emmaüs HR ambassadeur 2019. werk en opleiding. Op het HR-gala in de Ghelamco Arenaop 17 oktober won Emmaüs de prijs HR Ambassadeur 2019.
HRO - Mkl.
Vacatures Jobstudenten Stages Vrijwilligers. MKL vzw is een vzw waar meer dan 600 medewerkers elke dag weer het beste van zichzelf geven op onze 3 vestigingen; revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, Zorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever en Woonzorgcentrum Hof ten Dorpe te Wommelgem. RevArte is het grootste state of the art revalidatieziekenhuis in België. Ons revalidatieprogramma kijkt met een holistische blik naar de revalidant en zijn familie. Onze Woonzorgcentra bieden een uitgebreide waaier aan diensten zoals rusthuis met therapeutische begeleiding, kortverblijf en dagverzorging. Zij bieden hulp in een vertrouwde omgeving aan bejaarden met lichamelijke en/of sociale zorgbehoefte en of dementieel syndroom. Op de Zorgcampus Hof ter Schelde bevindt zich naast het woonzorgcentrum een Flexibel Aanbodscentrum voor Meerderjarigen FAM waar cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel verblijven. We vinden het belangrijk dat elke revalidant en elke bewoner warme aandacht en de beste zorg krijgt. Zorgkwaliteit, professionaliteit en een personeelsbeleid op maat staan centraal bij MKL. Ben jij op zoek naar een studentenjob? Ben jij student, minstens 15 jaar en heb je lager middelbaar succesvol beëindigd?
Ziekenhuis Keuken jobs in België Careerjet.
Hulpkok jobs in Antwerpen. Jobs in Antwerpen. Kok m/v - WZC De Samaritaan. vzw Werken Glorieux. A great place to work In het az Glorieux staat hoogkwalitatieve zorg voorop en de patiënt centraal. Het ziekenhuis biedt een uitstekende ligging op de taalgrens van de Vlaamse Ar.

Contacteer ons