Zoeken naar studentenjob ziekenhuis antwerpen

   
studentenjob ziekenhuis antwerpen
 
Ziekenhuis Keuken jobs in België Careerjet.
Voor de job van Medewerker Cafetaria in een ziekenhuis verwachten we iemand met volgende kwaliteiten: je bent flexibel inzetbaar: shiften zijn voor jou geen probleem, weekendw. 2 dagen geleden. Bekijk vergelijkbare jobs.: Medewerker Cafetaria jobs in Antwerpen. Jobs in Antwerpen.
Express Medical Werken bij ZNA.
Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, toonaangevende ziekenhuisinstelling Antwerpen. Zin om te werken in een toonaangevende ziekenhuisinstelling in de Antwerpse regio? Dan is ZNA iets voor jou! Ziekenhuis Netwerk Antwerpen ZNA in cijfers. ZNA in Antwerpen is het grootste Belgische fusieziekenhuis met.: 3 algemene ziekenhuizen.
Studenten werken steeds vaker ook tijdens het schooljaar Het Nieuwsblad.
Magazijnier is bij de respondenten de populairste studentenjob, gevolgd door kassamedewerker en administratief bediende. In het algemeen lijkt hybride werken sinds vorig jaar ook in studentenarbeid blijvend zijn ingang te hebben gevonden. Het afgelopen jaar heeft bijna een vierde van de jobstudenten aan telewerk gedaan.
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen Zorgbedrijf Antwerpen.
Als jobstudent kan je bij ons kennismaken met de boeiende en bruisende wereld achter de schermen van Zorgbedrijf Antwerpen. Misschien studeer je voor een bepaald vak, en wil je bij ons alvast van de praktijk komen proeven. Vraag een studentenjob aan. Wil je aan de slag als. Dan moet je geslaagd zijn in het 6de jaar verzorging. Dan moet je geslaagd zijn in het 7de jaar thuis- en bejaardenzorg of in het 1ste jaar verpleegkunde en je visum hebben aangevraagd. ergotherapeut, kinesist of verpleegkundige? Dan heb je dat einddiploma nodig. Dat kan vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt, als je geslaagd bent in de module logistiek assistent. Maar dat hoeft niet, er zijn heel wat studentenjobs waarvoor je geen diploma of ervaring met senioren nodig hebt, bijvoorbeeld als polyvalent assistent in de schoonmaak, in de keuken of in onze administratieve kantoren.
Medische vacatures solliciteer nu randstad. randstad.
Je komt terecht in een ziekenhuis, een woonzorgcentrum, een labo, een dokterspraktijk, een medisch centrum of in de thuiszorg. waarom werken via randstad? Bij randstad medical helpen wij jou bij de zoektocht naar een job in de medische en/of zorgsector.
232 jobs voor jobstudent verpleegkunde gevonden VDAB.be.
Studentenjobs - online sinds 24 juni 2011. Elk jaar worden er in het ziekenhuis tijdens de maanden juli, augustus en september jobstudenten aangeworven om de continuïteit van de verpleegkundige zorg in deze periode te kunnen verzekeren. GZA ZIEKENHUIZEN in WILRIJK. Studentenjobs - online sinds 13 juni 2023. Bij GZA Ziekenhuizen kunnen we steeds extra handen gebruiken. Studentenjobs Medische dienst. VZW OLO-ROTONDE in BRASSCHAAT. Studentenjobs - online sinds 4 april 2023. Heb jij zin in een eerste ervaring binnen een medische dienst Word jij enthousiast van alles wat met medische interventies te maken heeft Zou jij graag aan de slag gaan in een organisatie waar zorg voor anderen in al zijn facetten centraal staat Dan is werken als jobstudent binnen onze MEDISCHE DIENST misschien wat voor jou We zijn fier op onze voorziening! Jobstudent SP Locomotorische revalidatie. AZ MONICA VZW in ANTWERPEN.
Vacatures.
Inschrijven Inschrijven Mijn Actief Zoeken fr. Je bent nu hier. Waar wil je werken? Administratie en secretariaat. Constructie, hout en bouw. Cultuur en kunst. Dierenzorg, land- en tuinbouw. Directie en management. Finance, accounting en inkoop. Gezondheidszorg, sociale- en medische diensten. Horeca en toerisme. Sales, marketing en communicatie. Transport en logistiek. Veiligheid en preventie. Interim met optie vast. Taal van de vacature. Sorteer op Laatst toegevoegd. HR Consultant Eeklo. Wil JIJ een echt verschil maken in iemands dagelijks leven? Dat kan in deze commerciële job met veel menselijk contact. Als HR consultant ben jij de matchmaker tussen wat. Technicus projectteam dagdienst. Deel uitmaken van een hechte ploeg binnen een stabiele en vernieuwende KMO gelegen op het industrieterrein Genk Zuid - Zutendaal met mooie toekomstplannen? Voor het technisch team zijn we op. Telephone operator French - English m v x., When you are on the road and you have trouble with your truck For a company in Hasselt we are looking for a platform or telephone operator for dispatching.You. Schrijnwerker atelier hout. Ben jij een ervaren schrijnwerker en zoek je werk in de buurt van Oudsbergen Dan is deze vacature beslist iets voor jou Voor onze klant, een gevestigde waarde in de.
Studenten Laboratoriumtechnologie assisteren in superlabo UZA AP Hogeschool.
Eind 2020 startte het Universitair Ziekenhuis Antwerpen UZA een superlabo op om COVID-19 stalen te analyseren. De testcapaciteit in ons land aanzienlijk opdrijven. In hun zoektocht naar extra mankracht vond het UZA ook een partner in AP Hogeschool. En dat is een win-winsituatie: enkele laatstejaars uit de bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie konden rekenen op een unieke stage, het UZA op broodnodige assistentie.
Vacatures in Mons Talent.com.
Gestionnaire de chantiers H F. Banen die je misschien leuk vindt. Jobs zoeken Bladeren door de vacatures Zoek salarissen Bruto/netto-calculator Salarisomzetter. Onderneming ATS Publisher programma's' Vacaturebeleid. Bladeren door de vacatures. Neem contact met ons op Meer landen Servicevoorwaarden, Privacybeleid Cookiebeleid Cookies-instellingen.
Jobs Emmaüs.
Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen. Jeugdzorg Emmaüs Mechelen. Buitenschoolse opvang Duffel. personen met een beperking. BW De Sprong. PSR De Keerkring. tg de evenaar. Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel. vacatures in voorzieningen. Missie en visie. You must have JavaScript enabled to use this form.
Jobs - Forensische Psychiatrische Centra.
We hebben momenteel geen openstaande vacatures in de dienstverlening. Houd de website in de gaten of solliciteer spontaan. We hebben momenteel geen openstaande vacatures in de management. Houd de website in de gaten of solliciteer spontaan. We hebben momenteel geen openstaande vacatures. Houd de website in de gaten of solliciteer spontaan. Afdelingshoofd Zorg m/v/x. Afdelingspsycholoog/behandelcoördinator - vervangingscontract. Beeldende therapeut m/v/x. Beeldende Therapeut e m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Groepsbegeleider Therapeutisch assistent m/v/x. Groepsbegeleider/Therapeutisch Assistent e m/v/x. Jobstudent administratieve ondersteuning behandelaanbod en psychodiagnostiek m/v/x. Jobstudent medewerker zorg m/v/x - September. Medewerker activiteiten dagelijks leven m/v/x. Stagiair e HR m/v/x. Verpleegkundige deeltijds m/v/x. Verpleegkundige deeltijds m/v/x. Waarnemend Afdelingshoofd Zorg m/v/x interne vacature. Woon - en leefgroepbegeleider m/v/x. Het video element wordt niet ondersteund door uw browser. Kiezen voor FPC Antwerpen of FPC Gent.
JOBSTUDENT/WEEKENDWERK VROEDKUNDIGE Jobservice.
Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen UZA is een universitair centrum voor topklinische en klantvriendelijke patiëntenzorg, hoogwaardige academische opleiding en grensverleggend wetenschappelijk onderzoek met een belangrijke internationale dimensie. 03 821 30 00. vroedkundige taken tijdens de weekends 2x per maand en/of in de vakanties. Je werkt in vroege en late shiften. Je bent studente laatstejaar vroedkunde of bent afgestudeerd als vroedvrouw en volgt nog een bijkomende opleiding. studentenjob voor studenten met een attest student@work.

Contacteer ons