Zoeken naar studentenjob stad antwerpen

   
studentenjob stad antwerpen
 
Jobstudent medewerker stadsloketten M/V ANTWERPEN - Jobs eECHO.
Tijdsregeling: Deeltijds - 9 uren per week, te presteren in 2 dagen. Soort job: Studentenjob. Bedrijfsvoorstelling: 516 000 Antwerpenaars zoeken straffe mensen om mee te werken aan hun stad. Antwerpen, dat zijn 516 000 mensen met een hart voor de stad. En met de ambitie om die stad te laten groeien en bloeien. Daarom zijn ze op zoek naar talent met dezelfde ambitie en motivatie, om mee te werken aan het Antwerpen van vandaag en morgen. Werk je nog niet bij de stad maar spreekt het je aan? Bezoek onze website: www.antwerpen.be/jobsWerk jij vandaag voor de stad of deed je dat voorheen met een goed gevoel en wil je onze jobs bij je vrienden en kennissen introduceren? Deel dan onze newsfeeds en vacatures in jouw netwerk. Vacaturedatum: 08 januari 2015. Laatst gewijzigd op: 08 januari 2015. VDAB referentie: 53481106. Stad Antwerpen zoekt 1 Jobstudent medewerker stadsloketten M/V.
Vacatures bij provincie Antwerpen - Provincie Antwerpen.
Met meer dan 80 verschillende diensten en instellingen stelt de provincie Antwerpen verschillende specialisten tewerk: laboranten, stielmannen, administratief medewerkers, architecten, ingenieurs, De kans is groot dat er een vacature is die bij jou past. In je dagelijkse leven ontmoet je 'de' provincie vaker dan je denkt.
Voorpagina Zomer Van Antwerpen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Van A - Z. Muziek in de wijk. Wat is zva? Bedankt voor alles! Tot volgend jaar! Brochure in PDF. Disclaimer Zomer van Antwerpen vzw 2022 - web: Startx - design: Joud Toamah Hussein Shikha.
Een studentenjob bij stad Antwerpen - Den Dam tussen Park en Ring.
Kies voor een studentenjob bij stad Antwerpen en steek als jobstudent mee de handen uit de mouwen voor de grootste stad van Vlaanderen. Leuk en leerrijk.En bovendien verdien je er een aardig centje mee. De vacatures voor eenstudentenjobin de zomer verschijnen 1 februari op de website.
Mode jobs Antwerpen. Search. Search.
SUPERVISOR_ MEIR Full Time. Bovenal is een team leiden om te scoren iets dat je zeer aanspreekt Je weet hoe je de verkoop kunt stimuleren en ervoor kunt zorgen dat jouw winkel het verkoopplan verpulvert Je team is een essentiële factor voor je verkoopresultaten en je klantenrelaties, en daarom ben je goed in staat. Antwerpen 17 nov.
Jobstudent in antwerpen - Trovit.
en verder ontsluiten van het rijk gevulde archief van de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen, met stukken vanaf 1955, is de EROV op zoek naar een jobstudent. 30 dagen geleden op studentjob. Jobstudent controlekamer in Antwerp. Beschrijving Functieomschrijving Als jobstudent vertoef je in de labo van een groot bedrijf in Antwerpen.
Jobstudenten Rubenianum.
De stad Antwerpen stelt ieder jaar een aantal jobstudenten te werk in het Rubenianum. Als jobstudent kun je worden ingezet om het onthaal te ondersteunen, om kunstwerken digitaal te registeren, nieuwe kunstwerkdocumentatie in te klasseren in de juiste map, archiefcollecties te herpakken e.d.
Boekhandel 't' Stad Leest Antwerpen- Boekhandel Stad Leest Antwerpen. PayPal. PayPal.
Boekhandel Stad Leest is een onafhankelijke boekhandel in het centrum van Antwerpen. Naast boeken vind je bij ons ook vinyl, een cafe met huisgemaakte scones en een waanzinnige collectie wenskaarten die je nergens anders vindt. De webshop is slechts een selectie van ons assortiment.
Emploi d'urgence! Jobstudent weekend Anvers - 1311 offres demploi actuelles - Jooble.
Emploi Jobstudent weekend Anvers. 1311 offres d'emploi.' Recevoir les offres demploi par mail. Jobstudent Middelbaar onderwijs Geen Antwerpen Kallo Ben jij voltijds student en op zoek naar een leuke bijverdienste? Wil je aan de slag in een internationaal logistiek bedrijf? En spreken flexibele uren jou aan? Meld je dan aan voor een studentenjob.
atlas, integratie inburgering Antwerpen.
28 september 2022. Lees meer nieuws. 10 april 2021-31 december 2023. Wandel Route Atlas. 20 september-15 december 2022. Schrijf je in. 28 september-14 december 2022. Schrijf je in. Stadsklap Pashtu - Nederlands. maandag 28 november 2022. Bekijk de volledige Agenda. Wat doet Atlas? Schrijf je in op de nieuwsbrief. Schrijf je in op de nieuwsbrief. made by Rekall. atlas integratie inburgering Antwerpen Carnotstraat 110 2060 Antwerpen.
Vacatures bij Stad Antwerpen - 29 openstaande vacatures Glassdoor. Glassdoor. Android. Apple. Glassdoor. Facebook. Twitter. Youtube. Instagram.
KEY NOT FOUND: ei.filter.lock-cta.message. 29 van 29 vacatures gevonden. Stad Antwerpen Vacature opslaan. Jobstudent onthaalmedewerker stadsloket december-juni. Antwerpen 2 d. €12,01, Per uur Schatting werkgever Salarisgegevens weergeven. Stad Antwerpen Vacature opslaan. Antwerpen 10 d. €3K Per maand Schatting werkgever Salarisgegevens weergeven.
Vacatures en stages MoMu - ModeMuseum Antwerpen. Momu. Momu. Momu. Facebook. Instagram. Twitter. Pinterest. Vimeo icon.
Al onze openstaande vacatures worden gepubliceerd op de website van stad Antwerpen en daar kan u alle informatie vinden om deel te nemen aan de selecties. Neem gerust een kijkje naar de Vacatures. Minimum vereisten voor een stage.: Je bent minimaal drie weken beschikbaar. Kies slechts één afdeling voor je stage. Stages zijn mogelijk op de volgende afdelingen: collectie, bibliotheek, pers communicatie, publiekswerking en administratie.

Contacteer ons