Zoeken naar studentenjob stad antwerpen

   
studentenjob stad antwerpen
 
Vacatures.
Log je in en ontdek hoeveel meer! Wat is dat? Daar wil ik meer van weten. Spontaan solliciteren bij: Helan Kinderopvang - Ahoi Ahoi. Johan Westerlundplein 27, 2000 Antwerpen. Weekend- en vakantiejob. Bekijk deze vacature. Spontaan solliciteren bij: Helan Kinderopvang - Avonturenatelier. Twee netenstraat 64, 2060 Antwerpen. Weekend- en vakantiejob. Bekijk deze vacature. Spontaan solliciteren bij: Helan Kinderopvang - Bellenbos. Prins Leopoldstraat 51, 2140 Borgerhout. Weekend- en vakantiejob. Bekijk deze vacature. Spontaan solliciteren bij: Helan Kinderopvang - Fabelfee. Houthulsstraat 24, 2170 Merksem. Weekend- en vakantiejob. Bekijk deze vacature. Spontaan solliciteren bij: Helan Kinderopvang - Dromendal. Van Erstenstraat 16, 2100 Deurne.
Vacatures in Antwerpen Werken in Antwerpen Tempo-Team.
Terwijl je met een parttime job tijd hebt voor spontane dagjes shopping op de Antwerpse Meir met je vrienden Hoeveel uur jij werkt. Dat bepaal jij. Ook als je nog op school zit kan jij hier terecht voor een studentenjob in Antwerpen.
Vacatures bij provincie Antwerpen - Provincie Antwerpen.
Je bent op zoek naar een boeiende job in een veelzijdige organisatie? Dan ben je bij de provincie Antwerpen aan het goede adres. Als medewerker van de provincie Antwerpen krijg je maximale kansen om je te ontplooien binnen een organisatie die oog heeft voor diversiteit en gelijke kansen. Jouw talent krijgt bij ons alle ruimte. Als streekbestuur werkt de provincie Antwerpen voor alle inwoners op haar grondgebied. Ze is bovendien de schakel tussen de gemeentebesturen bv. met de fietsostrades de federale en de Europese overheden. Met meer dan 80 verschillende diensten en instellingen stelt de provincie Antwerpen verschillende specialisten tewerk: laboranten, stielmannen, administratief medewerkers, architecten, ingenieurs, De kans is groot dat er een vacature is die bij jou past. In je dagelijkse leven ontmoet je 'de' provincie vaker dan je denkt. Je kent vast onze groendomeinen bv. Het Zilvermeer, De Nekker, De Schorre of onze provinciale scholen bv. Andere diensten werken achter de schermen, zoals de dienst Integraal Waterbeleid die onze waterlopen onderhoudt. Elke dienst heeft zijn eigen takenpakket maar we werken samen om van de provincie Antwerpen een fijne plek te maken om te werken en te leven.
Medewerkers MAS Museum aan de Stroom.
Het MAS werkt binnen en buiten de museummuren.Om en bij 60 vrijwilligers staan in voor het onderhoud van de havenkranen, zijn gastheer of gastvrouw tijdens de drukke bezoekuren, worden speurneus op zoek naar hedendaags erfgoed in de stad, vormen een helpende hand bij evenementen of zijn lid van de jongerenwerking. Het MAS is een museum van stad Antwerpen.
Antwerpen vacatures.
Er is verrassend veel variatie aan jobs bij de stad. Van ingenieurs, administratief medewerkers, maatschappelijk assistenten, stadstoezichters, parkeerwachters tot medewerkers en chauffeurs bij de groendienst en stadsreiniging. We zijn altijd op zoek naar gedreven collegas die Antwerpen nóg beter willen maken.
Een studentenjob bij stad Antwerpen - Den Dam tussen Park en Ring.
Kies voor een studentenjob bij stad Antwerpen en steek als jobstudent mee de handen uit de mouwen voor de grootste stad van Vlaanderen. Leuk en leerrijk.En bovendien verdien je er een aardig centje mee. De vacatures voor eenstudentenjobin de zomer verschijnen 1 februari op de website. Bekijk allestudentenjobsvia www.antwerpen.be/vacatures. Check of je in aanmerking komt als jobstudent. Bezorg ons voor de afsluitdatum van de vacature.: Eenschoolattestvan het jaar 2018-2019waarmee je bewijst dat je een regelmatige student bent dit schooljaar. Bijvoorbeeld: het inschrijvingsbewijs of een kopie van je studentenkaart 2018-2019. Een blancouittreksel uit het strafregister Art. 596.2, voor activiteiten met kinderen en jongeren. Maximum drie maanden oud en enkel als dit gevraagd wordt in de vacature. Je mag per jaar 475 urenwerken. Op studentatwork vindjeeen handige tool om deze uren bij te houden. Sommige studentenjobs vullen we in via eenscreening. Op basis van je motivatie en werkervaring maken weeen eerste selectie. De kandidaten die door de preselectie zijn, worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
Studentenjobs - Student@work.
Zoeken op alle jobs. Zoeken op studentenjobs. Zoeken op alle jobs in English. Zoeken op studentenjobs. Zoeken op studentenjobs. Zoeken op studentenjobs. Zoeken op alle jobs. Zoeken op alle jobs. Zoeken op alle jobs. Zoeken op studentenjobs. The Frontline Company.
Jobs in antwerpen september 2023 randstad. randstad.
Als student in Antwerpen geniet je ook wel graag even van alles wat de stad Antwerpen te bieden heeft. Denk maar aan tal van evenementen zoals Zomer van Antwerpen, Tall Ships Races Antwerpen, Antwerp 10 miles, Sportpaleis Antwerpen. Of de leuke koopzondagen, cafés en uitgaansmogelijkheden die Antwerpen te bieden heeft. Wil je naast het studeren ook graag een centje bijverdienen om alle leuke uitjes in het Antwerpse te bekostigen? Wij hebben het hele jaar door studentenjobs in Antwerpen waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen goed bijverdient. wat is een vacature? Het woord vacature is afgeleid van het woord vacant, wat openstaand betekent. Een vacature is dus letterlijk een openstaande functie binnen een bedrijf, organisatie of overheidsdienst. Dit kunnen zowel voltijdse jobs of deeltijde jobs zijn. waar vind ik vacatures in Antwerpen? Je kan zowel online als offline vacatures raadplegen. Dagbladen en kranten bevatten meestal regionale vacatures, voor tewerkstelling dichtbij huis bij een lokale werkgever. In het online aanbod van vacatures kan je gerichter en ruimer op zoek gaan. Zo zal je meestal starten met een zoekopdracht bij google of via jobsites en interimkantoren. Als je online een vacature zoekt, kan je specifiek zoeken per regio of postcode.
Boekhandel Stad Leest Antwerpen.
Boekhandel Stad Leest is een onafhankelijke boekhandel in het centrum van Antwerpen. Naast boeken vind je bij ons ook vinyl, een cafe met huisgemaakte scones en een waanzinnige collectie wenskaarten die je nergens anders vindt. De webshop is slechts een selectie van ons assortiment.
Voorpagina Zomer Van Antwerpen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Van A - Z. Muziek in de wijk. Wat is zva? Bedankt voor alles! Tot volgend jaar! Brochure in PDF. Disclaimer Zomer van Antwerpen vzw 2022 - web: Startx - design: Joud Toamah Hussein Shikha.
Mode jobs Antwerpen. Search. Search.
We staan bekend om onze unieke en herkenbare kleding, schoenen en accessoires, waar zowel kinderen als mensen om hen heen blij van worden. Bij onze Personal Advisors draait alles om het bouwen en onderhouden van relaties. Onze klant bezoekt OGÉR nog meer voor de gezelligheid dan om goed gekleed te worden. Dat kan binnen winkeltijden, maar wist je dat we frequent exclusieve golfevents onlangs nog op The International, luxe reizen. Verkoper - Verkoopster m/v/x Love Stories Parttime. GAB - Groep Broekaert. Groep Alain Broekaert of GAB importeert en verdeelt internationale kledingmerken van hoog-midden tot luxe segment in de Belux.
Vacatures bij Stad Antwerpen - 29 openstaande vacatures Glassdoor. Glassdoor. Android. Apple. Glassdoor. Facebook. Twitter. Youtube. Instagram.
KEY NOT FOUND: ei.filter.lock-cta.message. 29 van 29 vacatures gevonden. Stad Antwerpen Vacature opslaan. Jobstudent onthaalmedewerker stadsloket december-juni. Antwerpen 2 d. €12,01, Per uur Schatting werkgever Salarisgegevens weergeven. Stad Antwerpen Vacature opslaan. Antwerpen 10 d. €3K Per maand Schatting werkgever Salarisgegevens weergeven.

Contacteer ons