Zoeken naar studentenjob antwerpen stad

   
studentenjob antwerpen stad
 
Jobstudent in antwerpen - Trovit.
Jobstudent winkels - Merksem in Antwerpen. bouwen we een nieuw distributiecentrum, en elke 3 minuten verwelkom we een nieuwe klant. Wacht dus geen 3 maanden met solliciteren; - Jouw job Als jobstudent. 30 dagen geleden op studentjob. Jobstudent bezorger Antwerpen - Borgerhout.
Mode jobs Antwerpen. Search. Search.
SUPERVISOR_ MEIR Full Time. Bovenal is een team leiden om te scoren iets dat je zeer aanspreekt Je weet hoe je de verkoop kunt stimuleren en ervoor kunt zorgen dat jouw winkel het verkoopplan verpulvert Je team is een essentiële factor voor je verkoopresultaten en je klantenrelaties, en daarom ben je goed in staat. Antwerpen 17 nov.
Een studentenjob bij Wit-Gele Kruis van Antwerpen Wit-Gele Kruis Jobs.
Antwerpen - Regio: Battel, Leest, Borgerstein, Hofstade, Muizen, Mechelen stad, Mechelen-Noord, Puurs, Bornem, Willebroek. Meer info solliciteren. Huidige pagina 1. Geen vacature gevonden die bij je past? Staat jouw vacature niet in de lijst op dit moment? Laat dan je gegevens en CV bij ons achter. Zo kom je terecht in onze werfreserve. Laat je gegevens na bij Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen. Laat je gegevens na bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Laat je gegevens na bij Wit-Gele Kruis van Antwerpen. Laat je gegevens na bij Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant. Laat je gegevens na bij Wit-Gele Kruis Limburg. Laat je gegevens na bij Wit-Gele Kruis van Vlaanderen. Start sterk en groei in je job dankzij ons uniek onthaal- en opleidingstraject. Een competitief loon volgens barema aangevuld met maaltijdcheques van 7 euro. Mogelijkheid om aan te sluiten bij een groepsverzekering.
Cultuurjobs.
MOOOV Stagiair productie communicatie Brugge - Stage - Deadline: 30/11/2022. Liberas Vrijwilliger publiekswerking Gent - Vrijwilligerswerk - Deadline: 31/12/2022. fABULEUS Stagiair productie en tourmanagement Leuven - Stage - Deadline: 15/11/2022. Stad Leuven Promo-medewerker UiTPAS Leuven - Bijzonder statuut - Deadline: 31/1/2023. Vacatures per locatie.
Stad is op zoek naar jobstudenten - ATV.
Solliciteren kantot en met 18 augustus. De Stad Antwerpen is op zoek naar jobstudenten. Dit is een greep uit het aanbod.: Redder, zaalwachter, enquêteur, Fotograaf, Reporter, bibliotheekmedewerker en medewerkers voor het stadsloket of het containerpark. Solliciteren kan tot en met vrijdag 18 augustus.Voor de vacature van Studay 2017 kan je solliciteren tot en met woensdag 6 september. Bekijk alle vacaturesop antwerpen.be/vacatures. Filter links op Studentenjob.
Jobs - Digipolis.
Bij Digipolis Antwerpen heb je een heel bijzondere missie: werken in én voor eigen stad. Met een constante drang naar vernieuwing maken we van Antwerpen de best mogelijke leef-, werk-, beleef- en leerstad. Collega's' met een hart voor de stad?
Vacatures en stages MoMu - ModeMuseum Antwerpen. Momu. Momu. Momu. Facebook. Instagram. Twitter. Pinterest. Vimeo icon.
Al onze openstaande vacatures worden gepubliceerd op de website van stad Antwerpen en daar kan u alle informatie vinden om deel te nemen aan de selecties. Neem gerust een kijkje naar de Vacatures. Minimum vereisten voor een stage.: Je bent minimaal drie weken beschikbaar. Kies slechts één afdeling voor je stage. Stages zijn mogelijk op de volgende afdelingen: collectie, bibliotheek, pers communicatie, publiekswerking en administratie.
Jobstudenten Rubenianum.
De stad Antwerpen stelt ieder jaar een aantal jobstudenten te werk in het Rubenianum. Als jobstudent kun je worden ingezet om het onthaal te ondersteunen, om kunstwerken digitaal te registeren, nieuwe kunstwerkdocumentatie in te klasseren in de juiste map, archiefcollecties te herpakken e.d. Er zijn zowel plekken tijdens de zomermaanden als tijdens het academiejaar. Vacatures voor jobstudenten worden bekendgemaakt via www.antwerpen.be, waar je ook dient te solliciteren. Vacatures voor de zomerperiode worden in februari en de vacatures voor tijdens het academiejaar worden omstreeks eind augustus en december geadverteerd.Heb je interesse om als jobstudent bij het Rubenianum te werken? Meld je belangstelling op rubenianum@antwerpen.be. 03 201 15 77.
Jobstudent medewerker stadsloketten M/V ANTWERPEN - Jobs eECHO.
Tijdsregeling: Deeltijds - 9 uren per week, te presteren in 2 dagen. Soort job: Studentenjob. Bedrijfsvoorstelling: 516 000 Antwerpenaars zoeken straffe mensen om mee te werken aan hun stad. Antwerpen, dat zijn 516 000 mensen met een hart voor de stad. En met de ambitie om die stad te laten groeien en bloeien. Daarom zijn ze op zoek naar talent met dezelfde ambitie en motivatie, om mee te werken aan het Antwerpen van vandaag en morgen. Werk je nog niet bij de stad maar spreekt het je aan? Bezoek onze website: www.antwerpen.be/jobsWerk jij vandaag voor de stad of deed je dat voorheen met een goed gevoel en wil je onze jobs bij je vrienden en kennissen introduceren? Deel dan onze newsfeeds en vacatures in jouw netwerk. Vacaturedatum: 08 januari 2015. Laatst gewijzigd op: 08 januari 2015. VDAB referentie: 53481106. Stad Antwerpen zoekt 1 Jobstudent medewerker stadsloketten M/V.
Boekhandel 't' Stad Leest Antwerpen- Boekhandel Stad Leest Antwerpen. PayPal. PayPal.
Boekhandel Stad Leest is een onafhankelijke boekhandel in het centrum van Antwerpen. Naast boeken vind je bij ons ook vinyl, een cafe met huisgemaakte scones en een waanzinnige collectie wenskaarten die je nergens anders vindt. De webshop is slechts een selectie van ons assortiment.
Vacatures.
groenenborgerlaan 17, 2610 Wilrijk. Weekend- en vakantiejob. Bekijk deze vacature. Spontaan solliciteren bij: MBG. Laarstraat 16, 2610 Wilrijk. Weekend- en vakantiejob. Bekijk deze vacature. Wij helpen jou aan een studentenjob in regio Antwerpen! Uniek in België! Wij hebben de best betaalde vakantiejobs die passen bij jouw studierichting. Je hoeft geen SODA-leerling te zijn om via onze vacaturesite te zoeken naar vakantiewerk of weekendwerk, maar het SODA-attest is wel een extra troef bij het solliciteren! Wil je wat extra bijverdienen als jobstudent?
Emploi d'urgence! Jobstudent weekend Anvers - 1311 offres demploi actuelles - Jooble.
Emploi Jobstudent weekend Anvers. 1311 offres d'emploi.' Recevoir les offres demploi par mail. Jobstudent Middelbaar onderwijs Geen Antwerpen Kallo Ben jij voltijds student en op zoek naar een leuke bijverdienste? Wil je aan de slag in een internationaal logistiek bedrijf? En spreken flexibele uren jou aan? Meld je dan aan voor een studentenjob.

Contacteer ons