Zoeken naar waterspringkasteel

   
waterspringkasteel
 
Pelican Aquapark Opblaasbare waterspeeltuin in De Lilse Bergen!
Koop een onlineticket voor het aquapark 9 euro exclusief inkom domein De Lilse Bergen of aan de kassa van het aquapark 10 euro. Meld je tijdig aan bij Pelican Aquapark. Je krijgt van ons een zwemvest op maat. Je krijgt een briefing van onze redder.
Zwemdisco, reuzegroot waterspringkasteel en pyjamazwemmen tijdens zwemweek in Breevenbad Bornem hln.be. Weer. TV-Gids. Digitale Krant Digitale Krant. HLN Shop. Lezersservice. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Digitale Krant. Zoek. Abonneren.
We geven het startschot van onze zwemweek op vrijdag 18 november met een avondje 'discozwemmen, met leuke discobeats en een aangepaste sfeer. Op zaterdag 19 november gaan we voor een portie kinderwaterpret, met een reuzegroot waterspringkasteel, eendjes vissen, een ballenbad en meer.
Huur Springkasteel Super Beach met zwembad - JNA-Rent.
Het brengt je onmiddellijk in warmere sferen. Dit grote springkasteel, ook vanbinnen: is overdek en heeft een dubbele lange glijbaan. Ideaal voor jong en oud! Deze multiplay tijdens de hete zomerdagen een must. Dit opvangbad kan gevuld worden met water en zorgt voor nog meer fun. Ook te huren zonder opvangbad: zie - Multiplay Super beach. Prijzen btw incl. 1 dag: 250 euro. 2 dagen: 375 euro. meerdere dagen: op aanvraag.
Verhuur verkoop van springkastelen en partytenten Springkasteel huren in Limburg.
Springkasteel huren Springkasteel kopen Tent huren Partytent kopen Meubilair Verwarming Suikerspinmachine Feestpakketten Houten tentvloer Veel gestelde vragen Contact Over ons. Springkasteel huren in Limburg. Springkasteel huren in Limburg. Reserveer nu je springkasteel en geniet van een meerdaagse actie op al onze springkastelen.
Waterattracties Opblaasbaar water springkasteel Airquee.
Zwembadspelen of waterattracties, u vindt hier vast wat u zoekt! Toch een model niet gevonden, mail ons uw vraag en Airquee Belgie zorgt voor al de rest! Opstartgids voor springkasteel verhuurders. Veiligheidsmatten valmatten met logo. Steeds met certificaat van goedkeuring volgens de norm NEN-EN14960. Inbegrepen bij uw aankoop: blower s, transporthoes, grondankers en garantie. Hoge kwaliteit en topservice; de springkastelen worden gemaakt van de beste kwaliteit PVC. Garantie op uw motor springkasteel fabricagefouten: 2 jaar. Telkens meegeleverd bij de aankoop van uw springkasteel.: - Transporthoes - Grondankers - Motor s - Certificaat NEN-EN 14960. Kies voor Airquee en ga voor Europese Kwaliteit. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe springkasteel jaren meegaat. Aarzel niet ons te contacteren.
Waterattracties/Waterattractions - Dk-Rents.
Wat hebt u nodig om een waterspringkasteel te plaatsen! de vereiste ruimte. een kraan waarop wij de waterdarm kunnen aansluiten. Het water wordt niet gerecupeerd en wij raden de huurders aan niet te overdrijven met het watergebruik. Dit water dient enkel om de glijbanen nat te houden en zo het glijvermogen te vergroten. item unavailable change date. item unavailable change date. item unavailable change date. item unavailable change date. item unavailable change date. item unavailable change date. Fire N Ice. item unavailable change date. Bounce N Double Dip Castle. item unavailable change date. Dash N Splash. item unavailable change date. item unavailable change date. Jump N Splash Castle Nat/Wet. item unavailable change date. Heirbaan 26, 3450 Geetbets. Gsm: 32 477 65 72 93. Wil je op de hoogte blijven van Dk-Rents!
Ontdek de populaire video's' over Water springkasteel TikTok.
999 likes, 9 reacties. TikTok-video van Lana Verkest lanaverkest: swim" in the ocean spain springkasteel in t water glijbaan cool. 3706 keer bekeken origineel geluid - Lana Verkest. met de auto van het springkasteel drop poolparty summer springkasteel. TikTok-video van Lies Valckenaers liesvalckenaers: met" de auto van het springkasteel drop poolparty summer springkasteel.
Springkussen Waterglijbaan bol.com.
De Happy Hop Double Water Slide is een super gave waterglijbaan met twee banen en een klimwand aan de achterkant om mee naar boven te klimmen. De Happy Hop Double Water Slide Waterglijbaan wordt inclusief blower, haringen, tas en reparatieset geleverd.
Maak kennis met Burapark tegen een onverslaanbare prijs - Social Deal.
In het binnengedeelte van maar liefst 750 m kunnen kids zich uitleven in het speeldorp met klimstructuren, glijbanen, grote blokken en een rodelbaan! In de zomermaanden is er ook nog een pop-up buitengedeelte van 500 m met 4 springkastelen, waaronder een waterspringkasteel.
Jumperke Verhuur Springkastelen en meer.
Waar leveren wij? Voor onze gratis levering maken we een onderscheid in grootte van regio tussen de meerdagen formules versus 1 dag reservaties.Dit om alle leveringen binnen de gemaakte afspraken te kunnen leveren. Bekijk alle gratis gemeenten Offerte transport aanvragen. Wij hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Laat u overtuigen door andere klanten die u reeds voorgingen, de teller van onze gastenboek staat momenteel op.: 4 4 4 1. Bekijk enkele reviews. Orders per jaar. Gereden kilometers per jaar. 3000 m 2. We zijn vaak op de baan. Spreek gerust iets in en dan bellen we asap terug. Als klant krijg je extra noodnummers waar je altijd iemand kan bereiken indien nodig. 9u - 19u. 0478/999.546 of info@jumperke.be. 2990, Wuustwezel kantoor 2220, Heist-op-den-Berg magazijn. IBAN: BE50 1325 4735 9018 BIC: BNAGBEBB. BTW: BE 0660.652.053. Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes, acties en promoties en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief. Volg ons en blijf op de hoogte! 2023 Jumperke - Verhuur Springkastelen en meer 2990, Wuustwezel kantoor - 0478/999.546 - info@jumperke.be.
Springkasteel Super dolfijn te huur.
Springkasteel Super dolfijn te huur. Beschrijving: Dit springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele glijbaan, obstakels, 3D objecten en een plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het Multiplay Super springkasteel Dolfijn is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende kasteel!
KIDSBEACH: Kinderspeeldorpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Kids Beach Zoute is een buitenspeeltuin onderverdeeld in verschillende speelzones: er is een peutertuin, elektrische autos, springkastelen en een verwarmd zwembad met glijbaan. Kids beach tegenover het casino is dit jaar vernieuwd met attractieve springkastelen voor klein en groot, een kruiptunnel, een klimtoren, een basejump, een freestyle run.,

Contacteer ons