Zoeken naar jobstudent zomer 2021 antwerpen

   
jobstudent zomer 2021 antwerpen
 
179 jobs voor vakantiejob gevonden VDAB.be.
Online sinds 27 juli 2023 - Vaste jobs. Jobstudent kamerhulp voor gezellig familiehotel in ZedelgemBen jij een gemotiveerde jobstudent e op zoek naar een boeiende vakantiejob? Heb je een oog voor detail en houd je van een warme en gastvrije omgeving? GO4JOBS NIEUWPOORT in NIEUWPOORT. Online sinds 26 juni 2023 - Studentenjobs. Je staat in voor de bediening van klanten.Je bent dus het aanspreek punt in de winkel.Je staat mee in voor de kassa.Je vult de winkel aan en zorgt dat alles ordelijk ligt. Student Verpleegkunde voor verschillende ziekenhuizen in Antwerpen. EXPRESS MEDICAL in WILRIJK. Online sinds 1 september 2023 - Studentenjobs. Studeer jij binnenkort af als verpleegkundige? Ben je reeds afgestudeerd als verpleegkundige maar nog geen oog op een vaste job? Verdien jij graag een centje bij deze zomer? AGILITAS GENT LA in SINT-MARTENS-LATEM. Online sinds 11 augustus 2023 - Vaste jobs. We zoeken jobstudenten die een studie volgen in de richting van elektromechanica. Student - Receptionist e - Brussel centrum - Sint-Katelijneplein - September. RECEPTEL in BRUSSEL. Online sinds 4 juli 2023 - Studentenjobs. Ben je student? Op zoek naar een studentenjob gedurende de zomervakantie?
wkk biomassa
Werken als student in Antwerpen STAN. Blocks/Hamburgers/Close.
Als je meer dan een bepaald bedrag in het laatje brengt, ben je niet meer financieel afhankelijk van je ouders en betalen zij meer belastingen. In 2021 is dat maximum brutobedrag 6.942,50, euro, althans wanneer je ouders gehuwd zijn of wettelijk samenwonen. Als je ouders fiscaal alleenstaand zijn, bedraagt het maximum brutobedrag 8.792,50, euro. 4 Wat zijn tips voor een fijne studentenjob in de winter- of zomervakantie? Het redactieteam heeft een aantal tips samengeteld voor een fijne studentenjob in de zomer. De stad Antwerpen zoekt elk jaar tijdens de winter- en zomervakantie heel wat jobstudenten in verschillende sectoren, van groendienst tot cultuur. Na een maand werken heb je ongeveer 1.800 euro in de pocket.
Vragen over vakantiewerk.
Vakantiewerk kan op de site van BASF Antwerpen en is de ideale manier om ervaring op te doen en een blik achter de schermen te werpen. Naast de productiebedrijven en diensten van BASF Antwerpen NV heb je ook de mogelijkheid tot vakantiewerk bij onze partner op de Antwerpse site, nl: EuroChem Antwerpen NV. Wanneer kan ik vakantiewerk doen? In juli, augustus en september zetten we jobstudenten in op BASF om verschillende taken uit te voeren. Dit kan een administratieve job zijn, maar ook labowerk of technische functies behoren tot de mogelijkheden. Welke voorwaarden zijn er om vakantiewerk te doen? Om je kandidaat te stellen, moet je 18 jaar of ouder zijn. Je kan zowel in dagdienst als in shiften ingezet worden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Kinderen van medewerkers van BASF en haar partnerfirmas krijgen steeds voorrang in de verdeling van de beschikbare plaatsen. De oudste kinderen die nog nooit vakantiewerk op BASF deden, krijgen voorrang. Je kan je een hele maand vrij maken met uitzondering van september, dan is drie weken bespreekbaar. Hoe kan ik me inschrijven voor vakantiewerk? BASF biedt geen vakantiewerk aan in 2021.
Jobstudenten 2021 GZA Ziekenhuizen.
Dank voor je interesse in onze vacatures. We hebben inmiddels al een collega gevonden voor deze functie dus deze vacature is ingevuld. Maar kijk gerust even verder op onze site. Er zijn wellicht nog andere vacatures die je interessant vindt.
Zomervakantie.
Vergeet even die herexamens, nu is 't' moment om te chillen, en om te denken aan al die vette dingen die je gaat kunnen doen met je BFFs. Shoppen, terrasjes doen, reizen, En om dat allemaal te betalen, hebben we de coolste studentenjobs voor jou. Check it out! STUDENTENJOBS VOOR ELKE PERIODE VAN HET JAAR! Jobs in de zomervakantie.
Studentenjobs bij de Vlaamse overheid Vlaanderen.be.
De sfeer en de collega's' maken het werk heel aangenaam. Ook als jobstudent maak je deel uit van het team. Jobstudent van Agentschap Overheidspersoneel. Lees het verhaal. Dienstencentrum Talent en Welzijn. Dienstencentrum Talent en Welzijn. Havenlaan 88 bus 42, 1000 Brussel, België. Routeplanner opent in nieuw venster. www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen opent in nieuw venster. ZOEKEN OP VLAANDEREN.BE. Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.
Voorpagina Zomer Van Antwerpen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Van A - Z. Muziek in de wijk. Wat is zva? Bedankt voor alles! Tot volgend jaar! Brochure in PDF. Disclaimer Zomer van Antwerpen vzw 2022 - web: Startx - design: Joud Toamah Hussein Shikha.
Mode jobs Antwerpen. Search. Search.
FALKE Nederland B.V. De winkel in Antwerpen is gevestigd in het centrum en heeft een veelzijdig klantenbestand en een leuk, professioneel en flexibel team. De kwalitatieve producten en het uitgebreide assortiment van Falke lenen zich uitermate voor een leuk adviesgesprek met klanten.
Maak kennis met Albert Heijn Belgie Albert Heijn.
Bij Albert Heijn doen we er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. Door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en mooie arbeidsvoorwaarden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want collega's' die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. Dit zou je werkplek kunnen zijn. Waarom werken bij ons? AH Winkel Belgie - Markthal. Teamleider verkoopafhandeling - kassa franchise. AH Winkel Belgie - Teamleider kassa. Winkelbediende Kassa franchise. AH Winkel Belgie kassamedewerker. Teamleider vulploeg franchise. AH Winkel Belgie - Teamleider vulploeg. Bekijk alle vacatures. Heb je de job gevonden die je zoekt? Bekijk alle vacatures. Over Albert Heijn. Waar wil je werken. In de winkel.
Studentenjobs bij randstad Randstad. randstad.
bouw aan je cv. Naarmate je studie vordert ga je al snel op zoek naar een studentenjob die goed op je cv staat om uiteindelijk de perfecte startersfunctie te bemachtigen. Natuurlijk wil je weten wat je rechten zijn als jobstudent.
Dringend gezocht: Studentenjob zomer in Antwerpen - September 2023 - 330 jobs - Jooble.
10 dagen geleden. Verkoopmedewerker Antwerpen Meir - 24u niet student. Bedrijfsomschrijving Verkoopmedewerker Winkelmedewerker NOTE: Dit is geen studentenjob Deeltijds 24u per week met mogelijkheid tot 35u Flexibel beschikbaar gedurende de week en het weekend Werken bij H&M betekent werken in een dynamische omgeving waar. 7 dagen geleden. Animator sportkampen - jobstudent minimum 18jaar m/v.
Studentenjobs Start People Vacatures voor jobstudenten.
Wil jij als werkstudent wat bijverdienen? Bijvoorbeeld met een toffe vakantiejob of studentenjob naast je studie? Start People helpt je aan een bijverdienste die in je uurrooster past én waarvoor ook administratief alles in orde is. Bij ons vind je het hele jaar door een groot aantal studentenjobs waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen goed bijverdient. Wat dacht je bijvoorbeeld van studentenwerk bij sterke merken als Nike en bpost? Ga direct op zoek naar een studentenjob in jouw regio en solliciteer vandaag nog. Alles over studentenjobs. Werken als jobstudent.

Contacteer ons