Zoeken naar jobstudent rusthuis antwerpen

   
jobstudent rusthuis antwerpen
 
Aan de slag als medewerker, stagiair of vrijwilliger.
Vrijwilligerswerk geeft een grote meerwaarde aan het woonzorgcentrum. Vrijwilligers zijn niet personeelsvervangend, maar verrichten belangrijk en aanvullend werk. WZC OLV Antwerpen kan rekenen op meer dan 45 vrijwilligers. Zij ondersteunen de professionele hulpverleners o.a. door het vervoeren van bewoners binnen OLV Antwerpen, de uitbating van het grand café, de bibliotheek, de begeleiding bij uitstappen, enzovoort. Een animator zorgt voor de coördinatie van de vrijwilligers. Werken als jobstudent.
Vind in jouw regio jobs BELGIUMJOBS.be.
ZOEK VACATURES IN. Alle vacatures in Oost -en West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Land- en Tuinbouw. Onderwijs, Opleiding Training. Techniek, Elektriciteit, HVAC. VLAANDERENJOBS is een handelsnaam van. People Business bvba. BE 0841 609 216. RPR GENT afdeling GENT - 841.609.216.
Vacatures en jobaanbiedingen bij Hof ter Schelde Antwerpen Linkeroever.
Alvast bedankt voor uw interesse in onze instelling. HOF TER SCHELDE. August Vermeylenlaan 6, 2050 Antwerpen. 32 3 292 40 80. 32 3 292 40 81. AANVRAAG WOONZORGCENTRUM WZC. AANVRAAG CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF CKV. AANVRAAG DAGVERZORGINGSCENTRUM DVC. WIE IS WIE. WOONZORGCENTRUM HOF TEN DORPE.
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen. cafetaria. info. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arro
Ontmoet je collega's.' Als jobstudent kan je bij ons kennismaken met de boeiende en bruisende wereld achter de schermen van Zorgbedrijf Antwerpen. Misschien studeer je voor een bepaald vak, en wil je bij ons alvast van de praktijk komen proeven. Vraag een studentenjob aan. Wil je aan de slag als. Dan moet je geslaagd zijn in het 6de jaar verzorging. Dan moet je geslaagd zijn in het 7de jaar thuis- en bejaardenzorg of in het 1ste jaar verpleegkunde en je visum hebben aangevraagd. ergotherapeut, kinesist of verpleegkundige? Dan heb je dat einddiploma nodig. Dat kan vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt, als je geslaagd bent in de module logistiek assistent.
Jobs, vacatures in wzc rusthuis Zorgjobs.be.
Als zorgkundige in één van onze woonzorgcentrum bezorg je samen met je collegas de bewoners een thuisgevoel. In een multidisciplinair team van kinesisten, ergotherapeuten, animatoren etc. ondersteun je onder begeleiding van de verpleegkundigen de bewone. Toon meer Zorgkundige jobs. Toon meer Zorgkundige Verzorgende jobs. Bekijk vacature Shortlist. Zorgkundige Verzorgende 157. Farmaceutisch-technisch assistent 1. Medisch Logistiek assistent 18. Psychomotorisch en creatief therapeut 3. Sociaal Verpleegkundige 3. Maatschappelijk werker 3. Socio-cultureel manager 1. Begeleider activiteiten dagelijks leven 1. Begeleider kinderopvang 1. Kinderbegeleider schoolgaande kinderen 1. Directie, leiding en staf 8. Andere zorgondersteunend medewerker 4. Administratief medewerker 6. Technisch medewerker 6. Facilitair medewerker 18. Horeca medewerker 20. Human Resources medewerker 2. Directielid, leidinggevende en stafmedewerker 10. Financieel medewerker 3. Logistiek medewerker 22. Andere niet-zorgondersteunend medewerker 23. Regio Antwerpen 159. Regio Boom-Aartselaar 134. Regio Kalmthout - Schoten 150. Regio Kontich - Mortsel 212. Regio Lier - Heist o/d Berg 234.
Jobstudent Jeugd en Gehandicaptenzorg jobs in België Careerjet.
Jobstudent Verzorgende jobs in Antwerpen. Jobs in Antwerpen. JOBSTUDENT IN DE ZORG. € 11,99, per uur. Zorgbedrijf Rivierenland is een welzijnsvereniging, opgericht door het OCMW van Sint-Katelijne-Waver en het OCMW van Mechelen. Beide OCMW's' hebben een aantal van hun taken toevertr.
Express Medical Werken bij ZNA.
Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, toonaangevende ziekenhuisinstelling Antwerpen. Zin om te werken in een toonaangevende ziekenhuisinstelling in de Antwerpse regio? Dan is ZNA iets voor jou! Ziekenhuis Netwerk Antwerpen ZNA in cijfers. ZNA in Antwerpen is het grootste Belgische fusieziekenhuis met.: 3 algemene ziekenhuizen.
Jobstudent in de zorg - Zorgbedrijf Rivierenland.
Woonzorgcentrum Roosendaelveld te Mechelen. Wat doe je als jobstudent in de zorg? Samen met de medewerkers creëer je een warme en veilige woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je helpt de bewoners bij de activiteiten van het dagelijks leven wassen, kleden, eten.
Vacatures.
Wil je meebouwen aan een sterke en zorgzame organisatie waar we met zn allen fier op kunnen zijn, solliciteer dan als de bliksem. Alvast heel erg bedankt voor je engagement! Kontich Schelle Kalmthout Boechout Antwerpen Wilrijk. Verpleegkundige Zorgcampus De Hazelaar.
Jobs Armonea.
In elk woonzorgcentrum staat een heel team van verpleegkundigen klaar om dagelijks de verpleegkundige verzorging van onze bewoners op zich te nemen. Schoonmaak en technische dienst. Binnen de woonzorgcentra en residenties zijn de schoonmaak -en technische dienst dagelijks aan het werk om zowel de gemeenschappelijke ruimtes also.
HRO - Mkl.
Vacatures Jobstudenten Stages Vrijwilligers. MKL vzw is een vzw waar meer dan 600 medewerkers elke dag weer het beste van zichzelf geven op onze 3 vestigingen; revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, Zorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever en Woonzorgcentrum Hof ten Dorpe te Wommelgem. RevArte is het grootste state of the art revalidatieziekenhuis in België. Ons revalidatieprogramma kijkt met een holistische blik naar de revalidant en zijn familie. Onze Woonzorgcentra bieden een uitgebreide waaier aan diensten zoals rusthuis met therapeutische begeleiding, kortverblijf en dagverzorging. Zij bieden hulp in een vertrouwde omgeving aan bejaarden met lichamelijke en/of sociale zorgbehoefte en of dementieel syndroom. Op de Zorgcampus Hof ter Schelde bevindt zich naast het woonzorgcentrum een Flexibel Aanbodscentrum voor Meerderjarigen FAM waar cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel verblijven. We vinden het belangrijk dat elke revalidant en elke bewoner warme aandacht en de beste zorg krijgt. Zorgkwaliteit, professionaliteit en een personeelsbeleid op maat staan centraal bij MKL. Ben jij op zoek naar een studentenjob? Ben jij student, minstens 15 jaar en heb je lager middelbaar succesvol beëindigd?
Zorgbedrijf Antwerpen.
deze week gepubliceerde vacatures. vacatures gepubliceerd in de afgelopen twee weken. Volledig uitgebreid zoeken. Bewaren Ga naar bewaarde bedrijfsprofielen. Voorstelling van de organisatie. Alles om u thuis te voelen in een woonzorgcentrum. Een 'bejaardentehuis' of een 'rusthuis? Wel, bij ons noemen ze een woonzorgcentrum een 'gerusthuis. Of u nu alleen overdag komt, maar even bij ons verblijft of in het woonzorgcentrum komt wonen: u hoeft zich nergens zorgen over te maken, ook niet over de kosten. Van ons krijgt u een heldere prijs zonder kleine lettertjes. Zorgbedrijf Antwerpen is een bedrijf van de groep Antwerpen dat een ruime waaier aan diensten aanbiedt aan Antwerpse senioren, gezinnen met jonge kinderen en jeugd zorgondersteuning voor gezinnen.

Contacteer ons